Byggstädning

Vi på Städkompaniet är experter på byggstädning och har många års erfarenhet inom området. Alla våra anställda har ID06 kort specifikt för byggarbetsplatser. Vi städar på schyssta villkor för både miljö och personal. Självklart erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just er.

Har ni ett byggprojekt i Värmland? Renoveringar och olika byggprojekt brukar resultera i mycket smuts, avfall och byggdamm oavsett om det görs i det egna hemmet eller på ett företag. Vill du få det rent och snyggt och kunna lita på att den städfirma du anlitar har den rätta kompetensen för uppdraget så ska du höra av dig till oss.

Vi har tidigare arbetat med uppdrag inom byggområdet och har fått nya möjligheter att utveckla denna del av verksamheten genom att vi knutit till oss ny personal med lång erfarenhet av städning av byggen och byggstädning i Karlstad-området.

Du kan idag få hjälp med grovstädning, finstädning och slutstädning av vår kompetenta personal. För att få stort utbyte av sin personal krävs en ren och sund arbetsmiljö. Genom att ha en kontinuerlig byggstädning under projektets gång skapar vi förutsättningar för ett rent, trivsamt och säkert bygge.

Vi har även möjlighet att hjälpa dig med städning av bodar och övriga utrymmen för personalen i och runt Karlstad och Värmland.

Vad ingår i byggstädning?​

Vi vill såklart garantera att ni blir nöjda med vårt jobb, och om ni mot all förmodan inte skulle vara det kommer vi självklart tillbaka för att åtgärda det. Vårt enda krav är att ni gör er reklamation inom 3 dagar efter att vi varit på plats.

Vi hjälper i dagsläget ett flertal stora och små byggföretag runt om i hela Värmland.

Kontakta oss för tidsbokning!

Slutstädning

Bostädning

Grovstädning

Etableringsstädning

Kontakta oss

Ring oss på 054-15 53 22 eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.