Fastighetsservice

Välkommen till Städkompaniet – din partner för omfattande fastighetsservice för både utomhusmiljö och byggnader. Vi betjänar en mångfald av fastighetsägare, oavsett storlek på fastigheten, med ett mål i sikte: att leverera resultat av högsta kvalitet.

Vi erbjuder skräddarsydda fastighetstjänster som möter dina specifika behov. Vårt team av experter är redo att hantera allt från grundläggande städning till avancerat underhåll av fastigheter.

Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd offert som passar just dina behov inom fastighetsservice. Hos Städkompaniet prioriterar vi din fastighets välmående.

Vad ingår i fastighetsservice?​

Hos Städkompaniet är vi stolta över att erbjuda en omfattande uppsättning fastighetsservice-tjänster som är utformade för att möta alla behov hos våra kunder. Vårt dedikerade team av experter är välutbildade och utrustade för att hantera olika aspekter av fastighetsunderhåll, allt från snöröjning till fasadtvätt och mycket mer.

Vi förstår vikten av att ha en fastighet som är väl underhållen och presenterbar, oavsett om det är en bostad, en kommersiell fastighet eller en offentlig byggnad. Därför strävar vi efter att erbjuda en heltäckande uppsättning tjänster som håller din fastighet i toppskick.

Våra fastighetsservice-tjänster inkluderar

  • Snöröjning: Vi står till tjänst för att säkerställa säkra och framkomliga vägar och trottoarer under vintermånaderna.
  • Fastighetsunderhåll: Vi erbjuder regelbundet underhåll för att säkerställa att din fastighet förblir i gott skick och att eventuella problem identifieras och åtgärdas i tid.
  • Reparationer: Våra skickliga tekniker kan ta itu med allt från mindre reparationer till mer omfattande åtgärder för att återställa din fastighets funktionalitet och utseende.
  • Fasadtvätt: Vi använder effektiva tekniker och miljövänliga rengöringsmedel för att återställa din fastighets fasad.
  • Klottersanering: Vid behov kan vi snabbt och effektivt ta bort klotter och graffiti från din fastighets ytor för att återställa dess utseende och integritet.
  • Skötsel av park och trädgård: Vi erbjuder professionell skötsel av grönområden för att säkerställa att din fastighets utomhusmiljö är väl omhändertagen och attraktiv.

Oavsett om du är en fastighetsägare, förvaltare eller ansvarig för drift och underhåll av fastigheter, kan du lita på Städkompaniet för att leverera pålitliga och effektiva fastighetsservice-lösningar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd plan som passar din fastighets unika krav och budget. Med Städkompaniet kan du känna dig trygg med att din fastighet är i goda händer.

Snöröjning

Fasadtvätt

Reparationer

Fastighetsservice

Kontakta oss

Ring oss på 054-15 53 22 eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.