Sanering & Specialstädning

Vi erbjuder sanering och specialstädning, vilket kan innebära sanering av bostäder där hyresgästen blivit vräkt eller som av andra skäl kräver speciella insatser. Det kan röra sig om långvarig nedsmutsning, rökning i bostaden eller förekomst av kroppsvätskor, djuravföring och dylikt. Vi har lång erfarenhet av specialsanering och vi gör både akuta insatser och totalsaneringar.

När vårt vanliga städteam inte räcker till får vi gå in med hårdhandskarna. Vi ser till att återställa de förorenade miljöerna till bruksskick genom ordentlig rengöring och desinficering. Vi kan även hjälpa till att avlägsna möbler eller annan utrustning samt köra det till en lämplig slutdestination.

Vi på Städkompaniet tar oss an även tyngre uppdrag och ser till att det sköts på rätt sätt. En socialsanering är ofta en tragisk historia och diskretion är något vi håller hårt på. All personal som jobbar med känslig information har skrivit under specifika sekretessavtal.

Ofta beror behovet av socialsanering på att bostaden vanvårdats, att boende drabbats av trauma eller att bostaden har varit en brottsplats. Det är ett tufft jobb, men vi gör vårt bästa för att boende skall få en nystart genom en riktig grovrengöring.

I de fall där bostaden är inrökt på grund av att man under lång tid rökt inomhus så görs bostaden rent från all tjära och nikotin från cigarettröken och efter det avlägsnas den återstående lukten med vår ozongenerator (aktivt syre).

Kontakta oss

Ring oss på 054-15 53 22 eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.