Din helhetsleverantör inom service

Vi på Städkompaniet i Karlstad vill vara din helhetsleverantör inom service. Vi utgår från Karlstad och de flesta av våra kunder finns främst i Karlstad, Hammarö, Kristinehamn, Kil, Forshaga och Säffle, men vi täcker självklart upp resterande delar av Värmland.

Städkompaniet är ett städföretag med känsla för kvalité och service, och vi väljer våra medarbetare med stor noggrannhet och omtanke. Vårt mål är att ständigt utveckla vår verksamhet både när det kommer till våra tjänster men även kunskaper och kompetenser.

Om oss

Städkompaniet är ett städföretag med känsla för kvalité och service, och vi väljer våra medarbetare och kunder med stor noggrannhet och omtanke. Vårt mål är att ständigt utveckla vår verksamhet både när det kommer till våra tjänster men även kunskaper och kompetenser.

Städkompaniet i Karlstad AB startades med visionen om ett städföretag som drivs på ett effektivt sätt där både kvalitet på städningen, personal som trivs på arbetsplatsen samt en lätthanterad ekonomi och administration får vara i fokus för att förverkliga detta.

Idag är vi ett mindre familjärt städföretag som har kontor på Älvgatan 17 – alldeles intill vackra Klarälven i den gamla delen av Karlstad. Med stor kunskap och de rätta kontakterna kan vi snabbt och effektivt öka vår kapacitet utan att göra avkall på kvalitet eller kunder.
 
Vår vision är fortsatt den samma som den var från starten – vi ska leverera en bra tjänst till våra kunder. Det är också viktigt med en trevlig atmosfär i personalgruppen där alla känner sig sedda och har möjlighet att hinna med att utföra sina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Städning är som vilket annat hantverk som helst, man måste ge det tid ihop med rätt kompetens och rätt utrustning för att man ska kunna få ett tillfredställande resultat.

Företagskunder

När det gäller våra företagskunder är vi flexibla och anpassar vår lokalvård och fastighetsskötsel efter era behov. Förutom den löpande städningen kan vi fylla på sanitetsartiklar, vattna blommor, leverera fruktkorg, ombesörja tvätt av entrémattor och annat som önskas av våra kunder.

Personal

På Städkompaniet är vi måna om vår personal, för vi vet att förutsättningarna för att vår personal ska utföra ett noggrant och effektivt arbete är att de känner sig uppskattade och omhändertagna.

Vi utför med jämna mellanrum arbetsplatsträffar där vi utbildar och bygger bra relationer i personalgruppen. Självklart är all vår personal försäkrade och försedda med ID06 – kort som de alltid bär synligt för sin egen och din trygghet.

Något som är väldigt viktigt för oss på Städkompaniet är en solid värdegrund och att alla ska känna sig respekterade oavsett om det är personal eller kunder. Vi vill att atmosfären runt omkring oss ska kännas lätt och därför har vi infört fem värdeord som speglar hur vi vill behandla kunder och personal.

Vi är kollektivavtalsanslutna till Fastighets Almega Serviceföretagen.

Respekt

Medkänsla

Punktlighet

Engagemang

Miljö

Miljöarbete

När det kommer till miljö så använder vi oss av miljövänliga produkter. För att minimera bruket av kemikalier så använder vi i så hög grad det går torra städmetoder, så som microfiberdukar.

Vår miljöpolicy innebär att:

All vår verksamhet ska ske med beaktande av belastningen på miljön och hushållningen av energi och naturresurser.
Vår verksamhet ska bedrivas så att:

Miljöpåverkan minimeras och risken för miljöskador begränsas via förebyggande arbete.
Vi ska kontinuerligt minska vår miljöpåverkan i relation till vårt uppdrag.
Återanvändning eller återvinning ska alltid beaktas.
Vi ska kontinuerligt följa upp våra miljömål.
Likvärdiga miljökrav, som ställs på vår egen verksamhet, ska åsättas våra leverantörer samt entreprenörer.
Utvecklat miljömedvetande och en välutbildad personal är grunden för allt miljöarbete.
________________________________________________________________

Städkompaniet i Karlstad AB ingår i en koncern tillsammans med tre andra bolag och ägs av DS Invest Group Holding AB.

Kontakta oss

Ring oss på 054-15 53 22 eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.