Hemstädning

Vi vet att det ibland är svårt att få tiden att räcka till, och därför vill vi ge dig möjligheten att låta oss ta hand om din städning så att du kan lägga din tid på det som verkligen är viktigt för dig. Om det så är en riktig storstädning eller återkommande städning t.ex. varannan vecka, så har vi både erfarenheten och kunskapen till att ge dig ett rent och välstädat hem att andas ut i.

Vår personal är proffsig, smidig och gör alltid det där lilla extra – just för att du ska bli så nöjd som möjligt. Vi använder oss av miljövänliga städmedel när vi utför vårt arbete. Alla våra anställda är ansvarsförsäkrade och har skrivit på sekretessavtal.

PRIS

Fr 250 kr/tim efter rut-avdrag

Vad ingår i hemstädning?​

Att ta hjälp med hemstädning blir allt mer vanligt, och med skatteavdraget RUT blir priset
mycket förmånligt, och genomförs på ett timpris från 235 kr per timme inklusive RUT-avdrag och moms. RUT-avdrag är något som du som privatperson kan använda på alla våra tjänster.

Vi kan erbjuda dig hjälp med städning vid enstaka tillfällen, eller med en regelbunden städning en längre tid. Du bestämmer helt själv hur ofta du vill ha städning, och vi hjälper dig att komma fram till det som passar just dig och dina behov bäst. Det allra vanligaste är att man tar hjälp en gång varannan vecka.

När du väljer regelbunden städning så debiterar vi normalt ett fast pris per städtillfälle. I den debiterade kostnaden ingår tiden som personalen städar, tiden som personalen reser till och från det aktuella jobbet samt kostnader för resan (bilkostnaden). 

För att ytterligare förenkla din vardag är det möjligt att fylla ut och lägga till ytterligare tjänster.Exempel på det kan vara rengöring av kyl/frys, ugnsrengöring, fönsterputs, städning av balkong/altan, m.m.

Nöjdhetsgaranti

Proffesionell personal

Miljövänliga städmedel

Kostnadsfritt hembesök

Storstädning

Låt vår professionella personal komma hem till dig och göra en ordentlig storstädning – kanske inför vår/höst. Vi vet att en av de bästa känslorna är ett nystädat hem – den vill vi ge dig!

En storstädning innebär att vi utför en grundlig och noggrann städning av alla skrymslen och utrymmen. Alla rum städas från golv till tak, och även här följer vi vår checklista för att inget ska missas, och vi anpassar det givetvis efter dina unika behov.

Hembesök

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök där vi träffar dig och går igenom dina specifika önskemål, ger råd och berättar mer om våra tjänster.

Vi vill garantera att du blir nöjd med vårt jobb, och om du mot förmodan inte skulle vara det kommer vi självklart tillbaka för att åtgärda det. Vårt enda krav är att du gör din reklamation senast dagen efter att vi varit på plats.

Hör av dig redan idag för att boka ett möte!

* Bokade tider för städning som avbokas mindre än 24 timmar innan städtillfället ska äga rum kommer att debiteras.

Kontakta oss

Ring oss på 054-15 53 22 eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.