Flyttstädning i Karlstad

Välkommen till Städkompaniet – din ultimata partner för flyttstädning i Karlstad och värmland! Vi tar hand om det gamla och skapar en gnistrande ren bas för din nya början.

Boka din flyttstädning i Karlstad i god tid för att smidigt passa in i din planering. Vi utför alltid en noggrann besiktning och ger dig en trygghet med vår tvådagars städgarranti. Sätt din tillit till oss på Städkompaniet, och upplev en flyttstädning som överträffar dina förväntningar! Din framtid börjar här.

Priser flyttstädning i Karlstad

0-55 kvm – 2750 kr (fast pris oavsett kvm).
56-100 kvm – 55 kr per kvadratmeter.
101-120 kvm – 53 kr per kvadratmeter.
121-uppåt kvm – 48 kr per kvadratmeter.

Priserna avser boytor och är vad du som kund betalar efter Rut-avdrag. Kontakta oss för eventuella bi-ytor så ger vi er ett förmånligt pris för dessa

– Kostnad för resa kan tillkomma, (150 kr inom Karlstad).
– Materialkostnad tillkommer med 50 öre per kvadrat (krav från skatteverket).
– Städgaranti.

Om det mot förmodan skulle vara något som blivit missat så ska kontakt ske via vår mail eller kontaktformulär snarast så kommer vi självklart och åtgärdar det.

*Vi förbehåller oss rätten att debitera er extra om det är så att bostaden visar sig vara onormalt smutsigt

Vad ingår i en flyttstädning i Karlstad?

Vi genomför professionell flyttstädning i Karlstad i enlighet med Mäklarsamfundets rekommendationer för att säkerställa att din bostad är skinande ren och välskött. Vår omfattande tjänst omfattar rengöring av alla utrymmen, inklusive bostadsrum, kök, badrum/WC samt grovkök/tvättstuga. Vi är fullt utrustade med all nödvändig städutrustning, material och kemikalier för att garantera att varje yta blir fri från fläckar, smuts och damm. Vår strävan är att uppnå perfektion, och vi lägger särskild uppmärksamhet på områden som köksskåp, ugnar, golvbrunnar och andra svåråtkomliga utrymmen.

Notera att vi är medvetna om att vissa fläckar kan vara svåra att avlägsna och att vi inte demonterar möbler för att nå svåråtkomliga områden (t.ex. bakom skåp). Vår prioritet är att leverera en grundlig och effektiv flyttstädning utan att orsaka onödigt besvär för dig som kund.

Fönsterputs ingår självklart i vårt erbjudande! Vi tar hand om två sidor av dina fönster, men om du har fler sidor som behöver putsas, vänligen informera oss vid bokning så att vi kan planera och utföra arbetet på bästa möjliga sätt. Med vår noggranna och pålitliga service ser vi till att din bostad i Karlstad är i toppskick inför din kommande flytt.

Bra att veta innan vi kommer!

Bostaden ska vara helt tömd på samtliga möbler och övrig inredning, kyl och frys och tvättmaskin/torktumlare ska vara tömda, avfrostade och framdragna innan städningen påbörjas. Vi drar inte fram kyl/frys på grund av risk för att repa golven.

Eventuell front till badkar och/eller jacuzzi ska vara demonterad innan städningen påbörjas.

Borttagning av tejp och klistermärken, rengöring av braskamin, altan/balkong, garage och andra övriga utrymmen, rengöring av ugnsplåtar ingår inte i den ordinarie flyttstädningen men kan såklart beställas utöver om så önskas, (Ugnsgaller ingår). Vi städar inte innertak.

Om bostaden inte varit städad på länge, eller om bostaden är i sådant skick att städningen kan komma att klassas som en sanering eller specialstädning av vår personal kan det komma att debiteras extra för detta.

Har du fönster som sitter högt och är svåra att komma åt från golvet/marken (t.ex fasta fönster) så är det viktigt att vi blir informerade om detta. Det kan komma att debiteras extra för detta.

*Avbokningar kortare än 72 timmar innan det bokade städtillfället debiteras fullt pris.
*För att kunna åberopa städgaranti så ska vi kontaktas via mail senast 48 timmar efter att städningen utfördes.
Flyttstädning i Karlstad | Städkompaniet Karlstad

Kontakta oss

Ring oss på 054-15 53 22 eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.