Företagsstädning / Kontorsstädning

En ren och dammfri arbetsplats är viktigt för arbetsmiljön och trivseln på jobbet. Om ni låter oss sköta er företagsstädning gör vi det efter era behov och önskemål. Vår personal är professionell, diskret, smidig och alla anställda är ansvarsförsäkrade och har skrivit på sekretessavtal.

Ni som kund bestämmer givetvis själva hur ofta ni vill ha städning men vi hjälper gärna till att ge råd och komma med förslag, för att det ska bli så bra som möjligt för just er.

Vi städar allt från kontor, lager, industrilokaler, trapphus, butiker m.m.

Vi vill vara er kompletta helhetsleverantör inom service, och finns det annat vi kan hjälpa er med för att göra er arbetsplats till ett bättre ställe så tveka inte att ta upp det med oss.

Vad ingår i företagsstädning / kontorsstädning?

En ren och fräsch arbetsplats!
Allt material ingår såklart i priset när du anlitar oss löpande per timme. Vi kan självklart ge er ett paketpris om det är kontinuerlig städning. De produkter vi använder är miljövänliga och skonsamma för naturen. Vi har med oss allt vi behöver för att göra just er arbetsplats ren, dammfri och ännu mer trivsam. Vi har tillgång till de flesta typer av skurmaskiner som kan bli aktuella inom företagsstädning.

Boka in ett kostnadsfritt besök så kommer vi till er och berättar mer om våra tjänster och
erbjudanden och diskuterar hur man skulle kunna lägga upp städningen hos er.

Miljövänliga produkter

Flexibel samarbetspartner

Anpassat efter era behov

Engagerad personal

Kontakta oss

Ring oss på 054-15 53 22 eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.