Att tömma ett dödsbo är bara en del

Med vår helhetslösning kan vi hjälpa dig med alla de praktiska delarna i ett dödsbo. Vi förstår vikten av service och respekt för din situation, från första kontakt till tömning, värdering och städning. Vi hjälper även till med uppköp av värdesaker, bortforsling och/eller flytt. De olika tjänsterna kan även beställas var för sig. Du kan t ex begära att bara tömma dödsboet.

Kontakta oss för tömning, värdering, uppköp & städning

Vi köper upp dödsbon och utför dödsbotömningar och städningar av dödsbon över hela Värmland. Utifrån era behov så ger vi er ett pris på tömning och städning av dödsboet samt värdera och köper upp saker i dödsboet. Vill ni sälja hela eller delar av dödsboet till oss så drar vi sedan av värdet av dödsboet på fakturan för tömning och städning.

Vi vill att du ska känna att du är i trygga händer och du är hjärtligt välkommen att kontakta oss under resans gång. Vi guidar dig gärna genom att besvara dina frågor som kan uppstå.

Vad innebär en dödsbostädning?

Vi arbetar alltid efter era önskemål när det kommer till dödsbostädning. Det kan gälla både dödsbostädning och avflytt av äldre, där vi erbjuder allt från ordinär dödsbostädning till flyttstädning. Men det viktigaste är att vi alltid följer era krav, behov och önskemål.

När vi hjälper er med en dödsbostädning hjälper vi er att ta hand om allt som rör städningen, så som fönsterputsning och all typ av städning som kommer krävas. Vi kan också hjälpa till med värderingn uppköp, tömning och bortforsling av dödsboet.

Vid en bortgång av en anhörig eller en kär vän så kan det vara själsligt tungt att städa ur ett dödsbo och vi finns där för dig i din sorg, och med kompetent personal så tar vi oss an dessa uppdrag med stor respekt och vördnad.