Dödsbostädning / tömning

Mitt i din sorg så ska allt det praktiska tas om hand och det kan kännas övermäktigt att orka med och då kan du kontakta oss så kan vi hjälpa dig. Vår personal har lång branschvana och har dig som kund i fokus. Förutom att ta hjälp med tömning och städning av ett dödsbo så finns det också bra stöd att hämta i efterlevandeguiden på www.efterlevandeguiden.se

Vi behöver få veta hur många kvadrat som ska tömmas och/eller städas samt vilken typ av lösöre som ska fraktas bort.

Vi erbjuder även hela koncept där vi tömmer och städar allt utifrån era behov och önskemål.

Kontakta oss för pris på dödsbostädning

Vi utför dödsbotömningar och dödsbostädningar över hela Värmland och utifrån era behov så ger vi dig ett pris om du väljer att enbart boka städning eller både städning och tömning av den bortgångnes bostad.

Vi vill att du ska känna att du är i trygga händer och du är hjärtligt välkommen att kontakta oss under resans gång. Vi guidar dig gärna genom att besvara dina frågor som kan uppstå.

Vad innebär en dödsbostädning?

Vi arbetar alltid efter era önskemål när det kommer till dödsbostädning. Det kan gälla både dödsbostädning och avflytt av äldre, där vi erbjuder allt från ordinär dödsbostädning till flyttstädning. Men det viktigaste är att vi alltid följer era krav, behov och önskemål.

När vi hjälper er med en dödsbostädning hjälper vi er att ta hand om allt som rör städningen, så som fönsterputsning och all typ av städning som kommer krävas. Vi kan också hjälpa till med tömning och bortforsling av dödsboet.

Vad gäller städningens omfattning vid en dödsbostädning, så beror det på om bostaden ska ut på visning eller försäljning samt om det ska renoveras. Vi går igenom alla detaljer tillsammans när det är dags – och vi tar alltid hänsyn till er situation och har förståelse för att det kan vara jobbigt för er.

Vid en bortgång av anhörig eller en kär vän kan det vara själsligt tungt att städa ur ett dödsbo och vi finns där för dig i din sorg, och med kompetent personal så tar vi oss an dessa uppdrag med stor respekt och vördnad.

Faktorer som kan påverka priset

Storleken på bostaden men även uppdragets omfattning där ni kan välja om ni vill att vi både tömmer och städar boendet eller så enbart städning.