Golvvård

Golvet i en lokal är viktigt för helhetsintrycket!

På en arbetsplats eller i ett hem slits golvytor dagligen, inte bara av många fötter utan även av t.ex. kontorsstolars hjul, olyckor vid kaffemaskinen, grus och sand som dras in i entrén eller av truckar eller andra maskiner som används i lokalen.

Dagligt slitage kan kanske på daglig basis hållas efter med lokalvård. Men genom årens lopp lämnar det dagliga slitaget ofrånkomligen spår i golvet som kräver mer omfattande golvvård för att återställa golvet.

Vi hjälper dig att återställa ditt företags eller din fastighets golv.

Våra medarbetare har omfattande och mångårig specialkompetens när det kommer till golvvård. Allt för att varje typ av golv skall behandlas på rätt sätt, med hänsyn till sin grad av slitage och de skador som det har utsatts för.

Vi har kunskapen, maskinerna och all annan utrustning för att på rätt sätt behandla:

  • Linoleumgolv – polish eller vax.
  • Gummigolv – polish eller vax.
  • Plastgolv – polish.
  • Textilgolv – djuprengöring.
  • Trägolv


Varmt välkommen att kontakta oss för att boka tid för golvvård eller för rekommendationer för vad som kan vara aktuellt för just er!

Vad ingår i golvvård?

Vår rekommendation, förutom regelbunden städning, är att någon gång då och då satsa på en professionell och noggrann golvvård för att hålla era golv fräscha. Vare sig det handlar om trä, sten, plast, linoleum m.m. så har vi kunskapen för att vårda ert golv på rätt sätt.

Kostnaden för golvvård beror såklart på hur stora ytor det handlar om samt vilket material ert golv är gjort av. Kontakta oss så kan vi ge dig en prisuppgift för just ditt golv.

Trägolv

Stengolv

Plastgolv

Linoleumgolv

Boning av golv
Bonat golv

Kontakta oss

Ring oss på 054-15 53 22 eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.