Flyttstädning i Karlstad

Välkommen till Städkompaniet – din ultimata partner för flyttstädning i Karlstad! Vi tar hand om det gamla och skapar en gnistrande ren bas för din nya början.

Boka din flyttstädning i Karlstad i god tid för att smidigt passa in i din planering. Vi utför alltid en noggrann besiktning och ger dig en trygghet med vår tvådagars städgarranti. Sätt din tillit till oss på Städkompaniet, och upplev en flyttstädning som överträffar dina förväntningar! Din framtid börjar här.

Priser flyttstädning i Karlstad

0-55 kvm – 2350 kr (fast pris oavsett kvm).
56-100 kvm – 42 kr per kvadratmeter.
101-120 kvm – 40 kr per kvadratmeter.
121-uppåt kvm – 37 kr per kvadratmeter.

Studentrum eller rum på äldreboende med pentry 1950 kr efter rut-avdrag, (upp till 25 kvm).

Priserna avser boytor och är vad du som kund betalar efter Rut-avdrag. Kontakta oss för eventuella bi-ytor så ger vi er ett förmånligt pris för dessa

– Kostnad för resa kan tillkomma, (150 kr inom Karlstad).
– Materialkostnad tillkommer med 50 öre per kvadrat (krav från skatteverket).
– Städgaranti.

Om det mot förmodan skulle vara något som blivit missat så ska kontakt ske via vår mail eller kontaktformulär snarast så kommer vi självklart och åtgärdar det.

*Vi förbehåller oss rätten att debitera er extra om det är så att bostaden visar sig vara onormalt smutsig. 

Vad ingår i en flyttstädning i Karlstad?

Vi utför våra flyttstädningar enligt Mäklarsamfundets rekommendationer, vilket innebär att bostaden ska vara rengjord och välstädad. I det ingår att bostadsrum, kök, badrum/WC, och grovkök/tvättstuga städas. Vi har med oss all städutrustning, material och kemikalier som behövs för att uppnå detta. Först när alla fläckar, smuts och damm är borta är vi nöjda – och det gäller alla ytor, från köksskåp, ugn till golvbrunnar och andra utrymmen som kan vara svåra att komma åt. (Observera att vissa fläckar inte är möjliga att få bort samt att vi inte skruvar/monterar isär inredning för att kunna få det rent). 

Fönsterputs ingår givetvis! (Två sidor ingår, har du fönster som ska putsas på fler sidor så informera om detta vid bokning).

Bra att veta innan vi kommer!

Bostaden ska vara helt tömd på samtliga möbler och övrig inredning, kyl och frys och tvättmaskin/torktumlare ska vara tömda, avfrostade och framdragna innan städningen påbörjas. Vi drar inte fram kyl/frys på grund av risk för att repa golven.

Eventuell front till badkar och/eller jacuzzi ska vara demonterad innan städningen påbörjas.

Borttagning av tejp och klistermärken, rengöring av braskamin, altan/balkong, garage och andra övriga utrymmen, rengöring av ugnsplåtar ingår inte i den ordinarie flyttstädningen men kan såklart beställas utöver om så önskas, (Ugnsgaller ingår). Vi städar inte innertak.

Om bostaden inte varit städad på länge, eller om bostaden är i sådant skick att städningen kan komma att klassas som en sanering eller specialstädning av vår personal kan det komma att debiteras extra för detta.

Har du fönster som sitter högt och är svåra att komma åt från golvet/marken (t.ex fasta fönster) så är det viktigt att vi blir informerade om detta. Det kan komma att debiteras extra för detta.

*Avbokningar kortare än 72 timmar innan det bokade städtillfället debiteras fullt pris.
*För att kunna åberopa städgaranti så ska vi kontaktas via mail senast 48 timmar efter att städningen utfördes.
Flyttstädning i Karlstad | Städkompaniet Karlstad

Kontakta oss

Ring oss på 054-15 53 22 eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.