Flyttstädning på Hammarö

Välkommen till Städkompaniet – din pålitliga partner för flyttstädning på Hammarö! Vi tar hand om det föregående boendet och skapar en skinande ren grund för din kommande tid.

Säkra din tid för flyttstädning på Hammarö i god tid för att smidigt integrera det i din planering. Vi genomför alltid en noggrann besiktning och ger dig trygghet genom vår tvådagars städgaranti. Placera ditt förtroende i oss på Städkompaniet och upplev en flyttstädning som överträffar dina förväntningar! Ditt nästa kapitel börjar här.

KAMPANJ

Fr 235 kr/tim efter rut-avdrag

Priser för flyttstädning på Hammarö

Boytor upp till 55 kvm: 2350 kr (fast pris oavsett kvm).
Boytor 56-100 kvm: 42 kr per kvadratmeter.
Boytor 101-120 kvm: 40 kr per kvadratmeter.
Boytor 121 kvm och uppåt: 37 kr per kvadratmeter.

Studentrum eller rum på äldreboende med pentry: 1950 kr efter rut-avdrag (upp till 25 kvm).

Priserna avser boytor och är det slutliga beloppet efter Rut-avdrag. Kontakta oss angående eventuella bi-ytor för ett förmånligt pris.

Extra kostnader:

Kostnad för resa kan tillkomma (150 kr inom Karlstad).
Materialkostnad tillkommer med 50 öre per kvadratmeter (krav från Skatteverket).
Städgaranti ingår.

Vid eventuella brister, vänligen kontakta oss via mail eller kontaktformulär så åtgärdar vi det snarast.

*Vi förbehåller oss rätten att debitera extra om bostaden visar sig vara onormalt smutsig.

Nöjdhetsgaranti

Proffesionell personal

Miljövänliga städmedel

Kostnadsfritt hembesök

Vilka tjänster inkluderas i vår flyttstädning på Hammarö?

Vi genomför våra flyttstädningar på Hammarö i strikt enlighet med Mäklarsamfundets rekommendationer, vilket innebär att vi inte bara lever upp till de grundläggande kraven utan också strävar efter att överträffa förväntningarna. Vårt engagemang för en grundlig och omfattande städning omfattar alla delar av bostaden, inklusive bostadsrum, kök, badrum/WC och grovkök/tvättstuga.

Med noggrannhet och precision använder vi specialiserad städutrustning, högkvalitativa material och effektiva kemikalier för att garantera att varje yta blir skinande ren.

Vi anser att en flyttstädning är komplett endast när varje fläck, smuts och damm är fullständigt borttaget. Detta sträcker sig över alla områden, från insidan av köksskåp och ugnen till golvbrunnar och andra mer svåråtkomliga platser. Med medvetenhet om att vissa fläckar kan vara mer utmanande att eliminera, är vårt fokus alltid att uppnå högsta möjliga standard.

Det är viktigt att notera att vi inte utför demontering eller montering av möbler för att uppnå rengöring och vi ber om förståelse för detta.

Fönsterputs ingår naturligtvis som en självklar del av vår service för flyttstädning på Hammarö. Standardmässigt inkluderar vi putsning av två sidor.

Om ditt hem har fönster som behöver putsas på fler sidor, vänligen informera oss vid bokning så att vi kan skräddarsy vår tjänst för att möta dina specifika behov och önskemål. Vi strävar alltid efter att göra din flyttstädning så smidig och effektiv som möjligt på Hammarö.

Flyttstädning på Hammarö | Städkompaniet i Karlstad

Bra att veta innan vi kommer!

Bostaden ska vara helt tömd på samtliga möbler och övrig inredning, kyl och frys och tvättmaskin/torktumlare ska vara tömda, avfrostade och framdragna innan städningen påbörjas. Vi drar inte fram kyl/frys på grund av risk för att repa golven.

Eventuell front till badkar och/eller jacuzzi ska vara demonterad innan städningen påbörjas.

Borttagning av tejp och klistermärken, rengöring av braskamin, altan/balkong, garage och andra övriga utrymmen, rengöring av ugnsplåtar ingår inte i den ordinarie flyttstädningen men kan såklart beställas utöver om så önskas, (Ugnsgaller ingår). Vi städar inte innertak.

Om bostaden inte varit städad på länge, eller om bostaden är i sådant skick att städningen kan komma att klassas som en sanering eller specialstädning av vår personal kan det komma att debiteras extra för detta.

Har du fönster som sitter högt och är svåra att komma åt från golvet/marken (t.ex fasta fönster) så är det viktigt att vi blir informerade om detta. Det kan komma att debiteras extra för detta.

*Avbokningar kortare än 72 timmar innan det bokade städtillfället debiteras fullt pris.
*För att kunna åberopa städgaranti så ska vi kontaktas via mail senast 48 timmar efter att städningen utfördes.

Kontakta oss

Ring oss på 054-15 53 22 eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.