Lokalvård i Karlstad

Vi förstår att tiden inte alltid räcker till, därför erbjuder vi lokalvård i Karlstad för att du ska kunna fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Oavsett om du behöver en grundlig storstädning eller regelbunden städning, till exempel varannan vecka, har vi både erfarenheten och expertisen för att ge dig ett rent och välstädat hem.

Vår personal är professionell, flexibel och gör alltid det lilla extra för att säkerställa din nöjdhet. Vi använder miljövänliga städmedel och alla våra anställda är ansvarsförsäkrade samt bundna av sekretessavtal

PRIS

Fr 250 kr/tim efter rut-avdrag

Vad ingår i lokalvård i Karlstad?​

Att anlita hjälp för lokalvård i Karlstad blir allt vanligare, och med RUT-avdraget blir priset mycket förmånligt. Våra tjänster kostar från 235 kr per timme inklusive RUT-avdrag och moms. RUT-avdrag kan användas på alla våra tjänster av dig som privatperson.

Vi erbjuder städning vid enstaka tillfällen eller regelbundet under en längre tid. Du bestämmer själv hur ofta du vill ha städning, och vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dina behov bäst. Vanligtvis väljer våra kunder städning en gång varannan vecka.

Vid regelbunden städning debiterar vi normalt ett fast pris per tillfälle, vilket inkluderar städtid, restid och resekostnader.

För att förenkla din vardag ytterligare kan vi även utföra extra tjänster som rengöring av kyl/frys, ugnsrengöring, fönsterputs och städning av balkong/altan.

Nöjdhetsgaranti

Proffesionell personal

Miljövänliga städmedel

Kostnadsfritt hembesök

Hembesök För Lokalvård i Karlstad

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt besök där vi går igenom dina specifika önskemål för lokalvård i Karlstad, ger råd och berättar mer om våra tjänster.

Vi garanterar att du blir nöjd med vårt jobb, och om du mot förmodan inte skulle vara det kommer vi självklart tillbaka för att åtgärda problemet. Vårt enda krav är att du gör din reklamation senast dagen efter att vi varit på plats.

Hör av dig redan idag för att boka ett möte!

Bokade tider för städning som avbokas mindre än 24 timmar innan städtillfället kommer att debiteras.

Lokalvård i Karlstad | Städkompaniet i Karlstad

Kontakta oss

Ring oss på 054-15 53 22 eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.